Wie zijn wij

Na de overname van de plaatselijke smid begon Harry de Bruijn in 1954 zijn handel in de agrarische benodigdheden en aanverwante artikelen. Nu zo’n 65 jaar later is H.A. de Bruijn LMB B.V. uitgegroeid tot een ervaren allround leverancier als het gaat om stalinrichting, mestverwerking, voer- en drinkwatervoorziening, ventilatie en overige veeverzorging.

In onze bedrijfshallen te Achtmaal (NB) wordt een uitgebreid programma robuuste stalinrichting geproduceerd met de merknaam Bruland. Volledig in eigen beheer. Op deze manier kunnen we niet alleen eenvoudig het standaard werk voor onze rekening nemen, maar ook efficiënt overstappen op maatwerk. Zo leveren wij robuuste stalinrichting die volledig aansluit bij uw eigen idee en visie! “Maatwerk is onze specialiteit!”

Daarnaast bieden wij als één van de grootste SAC- dealers van Nederland een uitgekiend totaalprogramma aan melkwinningsapperatuur. Of het nu gaat om een SAC melkstal, carrousel of melkrobot; onze getrainde monteurs zorgen voor aanleg, onderhoud, service en advies.

Dit geldt overigens ook voor de voersystemen van SAC en Nedap, de mestsystemen en -robots van JOZ, ventilatiegordijnen, drinkwatervoorzieningen, koecomfort en overige veebenodigdheden uit ons assortiment;

wij staan met een heel team klaar voor u!