H.A. de Bruijn LMB B.V. is specialist op het gebied van montage en onderhoud van melkwinningsinstallaties, drinkwatervoorziening, mestverwerking, enz. op melkveebedrijven in Zuid- Nederland (Brabant, Limburg, Zeeland) en België.

WIJ ZOEKEN

Een vriendelijke sympathieke persoonlijkheid die gemakkelijk contact legt en stressbestendig is. Affiniteit met de agrarische sector is een pré. Na een inwerkperiode werk je vanuit je woonplaats met een eigen service auto. Een 9 tot 5 mentaliteit hoort niet bij deze functie.

WIJ VRAGEN

technische krachten met kennis van machinebouw, elektro en/ of mechatronica op een MBO 3 of 4 niveau met de bereidheid tot het volgen van gespecialiseerde trainingen.

WIJ BIEDEN

een gemoedelijke werkomgeving waarin volop gelegenheid wordt geboden om uit te groeien naar een allround servicemonteur. Salaris is marktconform met toeslagen en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN?

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Reageer dan door een motivatiebrief en cv te sturen naar:

H.A. de Bruijn LMB BV,

Buntweg 11, 4885 KT

Achtmaal, Nederland.

Of door deze op te sturen via e- mail naar: mgommers@bruland.nl.

Voor meer informatie/ inlichtingen neem gerust contact op via het telefoonnummer: 00 31 (0) 76 – 598 56 51 en vraag hierbij naar Mark of Marian.