Werkvoorbereider/ logistiek planner

voor de productie en verwerking van stalinrichting

H.A. de Bruijn LMB B.V. is specialist op het gebied van productie en montage van stalinrichting, montage en onderhoud van melkwinningsinstallaties, voerinstallaties, drinkwatervoorziening, mestverwerking, enz. bij melkveebedrijven in Zuid-Nederland en België.

WIJ ZOEKEN

Een vriendelijke persoonlijkheid die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, initiatiefrijk, accuraat  en stressbestendig is. Affiniteit met de agrarische sector is een pré.

WIJ VRAGEN

Een MBO werk- en denkniveau met enig technisch inzicht én kennis van Excel. We werken met het tekenprogramma Solid Works, waarvoor u via ons een gespecialiseerde training kunt volgen.

Een aantal taken

in deze functie zijn o.a.: het omzetten van verkooporders naar een materiaallijst, aansturen van productie in de werkplaats, planning van goederenlevering én het bewaken productie en afleverdata.

WIJ BIEDEN

een gemoedelijke werkomgeving waarin gelegenheid wordt geboden om in de functie te groeien. Salaris is marktconform met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN?

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Reageer dan door een motivatiebrief en cv te sturen naar:

H.A. de Bruijn LMB BV,

Buntweg 11, 4885 KT

Achtmaal, Nederland.

Of door deze op te sturen via e- mail naar: mgommers@bruland.nl.

Voor meer informatie/ inlichtingen neem gerust contact op via het telefoonnummer: 00 31 (0) 76 – 598 56 51 en vraag hierbij naar Mark of Marian.

            Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld